Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa
Työkoneiden ja laitteiden korjaamo
Tutustu tuotteisiin

Kubota varaosat, Hitachi varaosat sekä muut kaivin- ja työkoneet

Kubota varaosat, Volvo CE varaosat, Hitachi varaosat ja osat muihin työkoneisiin meiltä! VKL Huolto toimittaa sekä asentaa laadukkaat varaosat kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin, muihin maanrakennuskoneisiin tai muihin työkoneisiin. Kubota varaosat tulevat tarpeeseen, jos suunnittelet konehuoltoa tai haluat korjata vahingoittuneen koneen.

Kauttamme saat Kubotan varaosat mutta myös muiden valmistajien osat, kuten Volvo CE, Doosan, Caterpillar, Hyundai, Kobelco, Hitachi, Wacker Neusoni, Yanmar, JCB, Case ja monet muut valmistajat. Toimitamme osat työkoneisiin ja lisälaitteisiin. Erikoisosaamistamme ovat etenkin Kubota varaosat, koska olemme Kubotan maansiirtokoneiden virallinen korjaamo. 

Jos työkoneesi tarvitsee huoltoa tai varaosia, ole yhteydessä meihin. Voimme toimittaa osat luoksesi tai voit hakea tilaamasi varaosat toimipisteeltämme Tuusulasta tai Konesillan toimipisteiltä Kärsämäeltä ja Pirkkalasta. Ota yhteyttä, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan Kubota varaosat, Volvo CE varaosat, Hitachi varaosat tai muiden valmistajien osat.

Kubota-varaosat laajasta varastosta

Varaosat kaivinkoneisiin, maanrakennuskoneisiin ja työkoneisiin

Toimitamme kaikki mahdolliset varaosat kaivinkoneisiin, maansiirtokoneisiin ja muihin työkoneisiin. Kubota, Volvo CE, Hitachi, Doosan, Bobcat, Caterpillar, Komatsu, Hyundai, Kobelco, New Holland ja monien muiden konemerkkien varaosat ovat meille tuttuja. Kysy hintaa ja toimitusaikaa. 

Kubota varaosat ovat erikoisalaamme, sillä olemme merkin maanrakennuskoneiden virallinen korjaamo. Kubotaan saat meiltä varaosien lisäksi huoltotarvikkeet. Myymme Kubotan huoltopaketteja, joiden avulla voit tehdä perushuollon helposti itse Kubotan maansiirtokoneseen. 

Vantaan Kone ja Laite myy asiakkailleen Kubota varaosien lisäksi Volvo CE, Hitachi, Doosan, Bobcat, Caterpillar, Komatsu, Hyundai, Kobelco, New Holland ja muiden merkkien varaosia laidasta laitaan, esimerkiksi hydrauliikan, moottorin, voimansiirron, puomiston ja lisälaitteiden osat. Muita yleisiä Kubota, Volvo CE, ja Hitachi varaosia ovat erilaiset tapit, holkit, helat, kahvat, lämmityslaitteen osat, starttimoottorit, vetovaihteet, kääntökehät, kauhanpyörittäjän osat. Valikoima on laaja, joten löydämme yleensä etsimäsi osan! 

Engcon varaosat ja lisälaitteiden osat

Meiltä saat varaosat myös kaivinkoneiden ja työkoneiden lisävarusteille. Varaosa- ja korjauspalvelumme kattaa muun muassa iskuvasarat, kourat, pulveroijat ja purkukourat. Olemme virallinen Engcon, Rototilt ja  Indexator yhteistyökumppani sekä Marakon yhteystyökumppani Rammer ja VTN merkeille.  Jos siis etsit varaosia Indexatoriin, Rototiltiin, Engconiin, Rammeriin tai muun merkkiseen vasaraan tai työlaitteeseen, meihin kannattaa olla yhteydessä! 

Mihin merkkeihin toimitamme varaosat?

Toimitamme merkkikohtaiset varaosat lähes kaikkiin työkoneisiin. Erikoisalaamme ovat muun muassa Kubota varaosat, mutta meillä on kattava tietämys myös muun muassa Hitachi varaosista ja Volco CE varaosista. Meiltä löydät myös laajan valikoiman tarvikeosia, jotka ovat hinnaltaan edullisempia kuin alkuperäiset osat.

Varastostamme löytyy osia moneen eri tarpeeseen, mutta meillä on myös erinomaiset yhteydet varaosavalmistajiin. Pystymme siis hankkimaan haluamasi Kubota varaosat, Hitachi varaosat, Volvo CE varaosat ja muut osat myös ulkomailta. 

Meiltä saat varaosat seuraaviin merkkeihin:

 • Kubota
 • Volvo CE
 • Doosan
 • Caterpillar
 • Hyundai
 • Kobelco
 • Hitachi
 • Takeutchi
 • Yanmar
 • JCB
 • Bobcat
 • Kramer
 • Case
 • Komatsu
 • Liebherr
 • Kaikki muut kaivinkone- ja työkonemerkit
Volvo CE, Hitachi ja Kubota-varaosat
Volvo CE varaosat ovat VKL Huollolle tuttuja

Kubota varaosat sekä Kubotan maanrakennuskoneiden huolto ja korjaus

Vantaan Kone ja Laite on myös virallinen Kubotan maanrakennuskoneiden huoltamo sekä korjaamo. Varaosat voivat olla kulutusosia, kuten kauhojen osia, teloja, hydrauliikkaosia tai sähköosia. Meiltä saat myös huoltopaketit, joiden avulla voit tehdä perushuollon Kubotan maansiirtokoneeseen. 

Pystymme toimittamaa erilaiset Kubotan osat kaivinkoneisiin, ja muihin valmistajan työkoneisiin. Jos tarvitset uusia varaosia määräaikaisen huollon tai muun konehuollon yhteydessä, niin me olemme oikea liike palvelemaan sinua! 

Mihin kalustoon myymme varaosat? 

Vantaan Kone ja Laite myy varaosat lähes kaikkiin maanrakennuskoneisiin, pyöräkuormaajiin ja muihin työkoneisiin. Varastostamme löytyy tarvikeosia, jotka sopivat useamman valmistajan työkoneisiin. Hyvien yhteyksiemme ansiosta pystymme kuitenkin tilaamaan myös harvinaisemmat varaosat ulkomailta.  

Olemme monimerkkikorjaamo, joten kauttamme löydät Kubota varaosien lisäksi esimerkiksi Volvo CE varaosat, Hitachi varaosat ja monien muiden konemerkkien osat. 

Teemme yhteistyötä maansiirtokoneita myyvän Konesilta Oy:n kanssa. Heidän valikoimastaan löydät kaikki mahdolliset maansiirtolaitteet, joten meillä on arvokasta tietoa myös työkoneiden jälleenmyynnin puolelta.  

Tarvittaessa pystymme myös valmistamaan varaosat ja muut osat itse, sillä meiltä löytyy kaikki tarvittavat työkalut hitsaamiseen ja koneistamiseen. Meihin kannattaa siis olla yhteydessä, vaikka sinulla olisi tiedossa vain osan mitat. Pystymme auttamaan asiakkaitamme haastavampienkin varaosien hankinnassa, olivat kyseessä sitten Kubota varaosat, Volvo CE varaosat, Hitachi varaosat tai muiden valmistajien koneiden osat.

Varaosat voidaan vaihtaa suoraan korjaamossa

Miten tilaan Kubota varaosat ja muut osat?

Kubota varaosat, Volvo CE varaosat, Hitachi varaosat sekä muiden valmistajien varaosat tilataan ottamalla yhteyttä myyjäämme joko puhelimella tai sähköpostilla. Toimitamme varaosat paikan päälle tai voit halutessasi hakea ne itse toimipisteeltämme Tuusulasta tai Konesillan toimipisteiltä Kärsämäeltä ja Pirkkalasta. Varaosamyyjältämme voit myös tiedustella, minkälaisia varaosia meillä on varastossa. Alta löydät myyjämme yhteystiedot. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä Asko auttaa sinua myös vaikeammissakin tapauksissa. Pyrimme löytämään sopivat varaosat koneeseesi nopeasti ja mahdollisimman läheltä. 

Asko Andersson – varaosamyyjä 

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy