Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa

Työkoneiden osien koneistus

Työkoneiden, kaivinkoneiden ja maansiirtolaitteiden osien koneistaja

Koneistus onnistuu meiltä näppärästi, sillä käytössämme on korjaustarpeisiin hyvin soveltuvat manuaaliset sorvit, jyrsimet, porat ja aarporat. Vantaan Kone ja Laite on kokenut työkoneiden, kaivinkoneiden ja maansiirtolaitteiden osien koneistaja. 

Pystymme tarvittaessa tekemään itse uusia osia työkoneisiin rikkoutuneen tilalle, sillä meillä on parhaat työkalut, ammattitaitoinen henkilökunta ja varastoimme myös materiaalia esimerkiksi sylinterien varsia varten.  

Ole siis yhteydessä meihin, kun työkoneesi osa tarvitsee koneistusta tai kun edessä on huolto. Koneistamme esimerkiksi hydraulisylintereitä ja -mäntiä. Erilaisten tappien ja kiinnitysosien koneistus onnistuu meiltä myös kätevästi. Ota yhteyttä, niin etsitään sinun koneeseesi sopivin korjausmenetelmä! 

Kaivinkoneiden ja työkoneiden osien koneistus

Koneistamme paljon erilaisia kaivinkoneiden, maanrakennuskoneiden ja muiden työkoneiden osia. Teemme parasta mahdollista jälkeä, oli kyseessä sitten kiinnitystappi, akseli, holkki tai vaikkapa hydrauliikan osa.

Erilaisten metallien ja muiden materiaalien koneistus onnistuu meiltä näppärästi. Voimme koneistaa terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, muovia sekä monia muita materiaaleja. Korjauskoneistus onnistuu näppärästi lisätyönä määräaikaisen huollon tai muun konehuollon yhteydessä.

Meiltä onnistuu myös laakerointi ja korjaushitsaaminen, joten olemme täyden palvelun konekorjaamo. Pystymme tekemään lähes kaikenlaiset koneistusta vaativat toimenpiteet toimipisteellämme Tuusulassa. Vantaan Koneelle ja Laitteelle voi myös lähettää osia ympäri Suomen.

Hydrauliikkaosien koneistus

VKL Huolto pystyy koneistamaan monenlaisia hydrauliikan osia, esimerkiksi mäntiä ja sylintereitä. Edes erikoisemmalla mitoituksella olevat männät ja varret eivät tuota meille vaikeuksia, sillä laitteemme soveltuvat hyvin myös yksittäisten kappaleiden tekemiseen.

Hydrauliikkaosien koneistaminen voi tulla tarpeeseen, kun hajonneen osan tilalle ei löydy vastaavaa varaosaa. Joissain harvinaisemmissa työkoneissa voi olla hydrauliikkaosia, joita ei ole helppo löytää. Toisinaan uuden osan koneistus voi olla nopeampaa kuin varaosan tilaaminen ulkomailta.

Siksi sinun kannattaa olla yhteydessä Vantaan Koneeseen ja Laitteeseen, kun haluat laadukkaasti koneistetut hydrauliikkaosat.

Millä laitteilla osien koneistus tapahtuu?

Vantaan Koneella ja Laitteella on kattava valikoima erilaisia työkaluja, joilla vaativien osien koneistus onnistuu. Pystymme valmistamaan monipuolisesti erilaisia osia sorvien, porien, jyrsimien ja aarporien avulla. Harvinaisenkin osan valmistus voi olla hyvinkin mahdollista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Koneistuksen lisäksi pystymme polttoleikkaamaan ja hitsaamaan teräksiä ja alumiinia. Asiakas saa siis aina haluamansa lopputuloksen monipuolisen osaamisemme ansiosta.

Jos sinulla on lisää kysyttävää koneistuksesta, ole meihin yhteydessä. Pystymme koneistamaan terästä, kulutusmetalleja, ruostumatonta terästä, muovia ja monia muita materiaaleja. Erilaisten materiaalinen koneistus onnistuu meiltä helposti.

Laadukas koneistus Uudellamaalla

Vantaan Kone ja Laite on konekorjaamo, joka palvelee asiakkaitaan kattavasti. Tarjoamme laadukasta koneistusta erilaisiin konekorjauksien tarpeisiin Uudellamaalla. Muihin palveluihimme kuuluvat koneiden korjaus, huoltaminen, hitsaaminen ja peseminen.

Yrityksemme toimii yhteistyössä Konesilta Oy:n kanssa. He myyvät kaikki uudet sekä käytetyt maanrakennuskoneet ja muut työkoneet.

Jos siis tarvitset asiantuntevaa koneistusta tai palvelua kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajjin, muihin maanrakennuskoneisiin tai muihin työkoneisiin liittyen, niin VKL Huolto on oikea paikka ottaa yhteyttä. Osaamme auttaa kaikissa työkoneisiin liittyvissä ongelmissa. Ota yhteyttä, niin etsitään ongelmaasi ratkaisu!

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy