Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa

Vasara- ja purkulaitteiden huolto ja korjaus

Vasara- ja purkulaitteiden huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme iskuvasarat ja purkulaitteet, kuten kourat, pulveroijat, leikkurit, sekä seulakauhat ja murskakauhat.

Iskuvasaran eli hydraulivasaran huolto on yksi erikoisosaamisemme. Meiltä saat myös huoltotarvikkeet ja kulutusosat järkevästi kaikkiin yleisimpiin ja moneen harvinaisempaankin vasaraan. Palveluumme kuuluu iskuvasaran korjaus kokonaisvaltaisesti niin vasaran mekaniikan, kuin teräsrungon hitsauksen osalta. Testaamme laitteet hydrauliikkakoneikon avulla.

Olemme Marakon Oy yhteistyökumppani ja valtuutettu Rammer, Soosan ja VTN huoltokorjaamo.

Lajittelukouran, muun purkukouran, pulveroijan, leikkurin ja muiden kovan mekaanisen kulutuksen kohteena olevien työlaitteiden ja lisälaitteiden kunnostuksessa käytämme parhaita hitsattavia kulutusteräksiä ja kulutusosia.

Hydrauliikan osalta pystymme huoltamaan ja korjaamaan hydrauliikkasylinterit, läpiviennit, letkut, liittimet ja venttiilit.

Korjaamolla on oma hydraulisylinterien huoltopiste, jossa saamme auki lähes kaikki sylinterit. Tarvittaessa korvaamme rikkoontuneen osan uudella, korjaamme vanhan korjauskoneistuksella tai valmistamme uuden osan.

Kysy meiltä myös kaikkien muiden kuluvien koneen osien ja laitteiden huoltoa ja korjausta. Kunnostamme muun muassa paalutuslaitteiden, paalutuskoneiden, porauslaitteiden, stabilointikoneiden ynnä muiden kuluvia osia.

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy