Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa
Työkoneiden ja laitteiden korjaamo
Pyydä tarjous!

Rototilt huolto ja korjaus, myös muut kauhanpyörittäjät

Engconin tai Rototiltin korjaus voi tulee eteen, jos kauhanpyörittäjässä on ongelma tai pyörittäjä on kokonaan lakannut toimimasta. Vantaan Kone ja Laite huoltaa kaikki maansiirtokoneiden lisälaitteet, myös SMP ja Steelwrist. 

Vantaan Kone ja Laite tekee kaikki kauhanpyörittäjiin liittyvät kunnostustyöt pitkällä kokemuksella ja asianmukaisilla työkaluilla sekä testipenkillä. Kauhanpyörittäjien korjaukseen rakennettu työpisteemme on varustettu propo-ohjatun tiltin diagnosoitiin ja koekäyttöön tarvittavilla hydrauliikan ulosotoilla ja sähköisillä ohjausjärjestelmillä. 

Monimerkkikorjaamomme sijaitsee Tuusulassa, mistä on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Tulemme myös halutessanne tekemään Engcon huollon tai Rototilt huollon paikan päälle työmaalle.  

Milloin Rototilt korjaus on ajankohtainen? 

Rototiltin korjaus tai muun merkkisen kauhanpyörittäjän huolto tulee ajankohtaiseksi yleensä siinä vaiheessa, kun lisälaitteen käytössä ilmenee ongelmia. Kauhanpyörittäjä saattaa vuotaa öljyä tai hydrauliikkanestettä, se voi pitää ääntä laakerien kulumisen takia tai pyörittäjä ei ehkä toimi ollenkaan. 

Vantaan Kone ja Laite etsii laitteesta vian, jonka jälkeen korjaamme ongelman. Jos kyseessä on öljy- tai hydrauliikkavuoto, kauhanpyörittäjä kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti. Viallinen laite voi päästää öljyä tai nestettä ympäristöön ja pyörittäjä lakkaa vähitellen toimimasta. 

Korjauksen jälkeen teemme kauhanpyörittäjälle tarvittavat testit, jotta voisimme varmistua sen toiminnasta. Käytämme lisälaitteiden testaukseen testipenkkejä, mikä tekee toiminnastamme ainutlaatuista Suomessa. 

Voit pyytää meidät suoraan työmaalle tai lähettää vaurioituneen kauhanpyörittäjän toimipisteellemme huoltoon. Meiltä voi myös tiedustella varaosia kaivinkoneiden ja maansiirtokoneiden lisälaitteisiin. 

Engcon-, Rototilt-, SMP- ja Steelwrist-varaosat 

Monimerkkikorjaamoltamme onnistuu Rototilt-, SMP-, Steelwrist- ja Engcon-huolto, sillä meiltä löytyy taitoa ja varaosia jokaisen valmistajan laitteiden korjaamiseen. Voit olla yhteydessä meihin, jos kyseisten valmistajien kauhanpyörittäjässä on ongelma. Korjaamme kuitenkin kaikki kauhanpyörittäjät ja lisälaitteet valmistajasta riippumatta.

Olemme alan johtavien toimittajien virallinen yhteistyökumppani: 

  • Engcon 
  • Rototilt 
  • SMP 
  • Steelwrist 

Meiltä saat huollon, varaosat ja lisätarvikkeet kaikkien yllä mainittujen valmistajien malleihin. Varastossamme on paljon pyörittäjien osia myös nopeaan toimitukseen.

Vantaan Kone ja Laite tarjoaa kenttähuoltoa suoraan työmaalla 

Maansiirtokoneiden lisälaitteiden huolto onnistuu meiltä myös kenttähuoltona suoraan työmaalla. Työmaalla hajonnut kauhanpyörittäjä tai muu lisälaite hidastaa lähes aina työntekoa. Laitteen irrottaminen työkoneesta on aikaa vievää työtä ja koneen kuljettaminen korjaamolle maksaa. 

Onneksi Vantaan Kone ja Laite voi auttaa myös hankalassa tilanteessa, kun apua tarvittaisiin nopeasti. Soita meille, niin me tulemme työmaalle korjaamaan hajonneen kauhanpyörittäjän. Tällä tavalla aikaa ja vaivaa säästyy, joten työt voivat jatkua  

Sinun ei siis tarvitse aina tulla meidän luokse, vaan me voimme myös tulla sinun luoksesi työmaalle!

Kauhanpyörittäjien huollot pitkällä kokemuksella 

Vantaan Kone ja Laitteella on pitkä kokemus Engcon ja Rototiltin sekä muiden kauhanpyörittäjien huollosta ja korjauksista. Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan, joten tunnemme maansiirtokoneet läpikotaisin. Korjaamme lisälaitteita ja maanrakennuskoneita, teemme korjaushitsauksia, myymme varaosia ja koneistamme itsetehtyjä varaosia. Olemme täyden palvelun monimerkkikorjaamo. 

Kauhanpyörittäjien, kuten Rototilt ja Engcon huollot ovat erikoisalaamme. Pyrimme aina korjauksen jälkeen varmistamaan korjatun pyörittäjän työkunnon asianmukaisella testauksella ja koekäytöllä. Näin myös kaivinkoneesta irrallisena toimitettu kauhanpyörittäjä saapuu työmaalle käyttövalmiina. 

Ota siis yhteyttä maanrakennuskoneiden ammattilaiseen, jos kauhanpyörittäjäsi tai muu lisälaitteesi kaipaa huoltoa! 

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy