Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa

Palveleva yleiskorjaamo, Engcon huolto

MITÄ TARVITSET?


Korjaamon palvelut työkoneille ja maansiirtokoneille

VKL Huolto Oy:n korjaamo Vantaan Kone ja Laite toimii Tuusulassa. Palveluihimme kuuluu kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja muiden maanrakennuskoneiden ja niiden lisälaitteiden huolto sekä korjaus. Toimimme yhteistyössä Konesilta Oy:n kanssa. Olemme Konesillan Tuusulan toimipisteen varustelu-, korjaus- ja huoltokumppani sekä toimimme myös Kubota-maanrakennuskoneiden valtuutettuna huoltamona.  

Meiltä onnistuu useimpien lisälaitteiden, kuten esimerkiksi kauhanpyörittäjien, iskuvasaroiden, pulveroijien ja purkukourien, korjaaminen sekä huolto. Olemme valtuutettu Engcon- ja Rototilt-kumppani. 

Asiantuntevan korjaamopalvelun lisäksi korjaamo toimittaa varaosat kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin, sekä muihin maanrakennuskoneisiin, materiaalikäsittelykoneisiin ja purkukoneisiin. Laajojen hankintakanaviemme kautta pystymme tarjoamaan erikoisemmatkin osat kilpailukykyiseen hintaan suoraan urakoitsijoille. Tarvittaessa pystymme myös koneistamaan omia varaosia, kuten tappeja, sylintereitä ja muita kuluvia osia. 

Ota yhteyttä korjaamoon, niin autamme sinua! 

Maanrakennuskoneiden pesu - tutustu vklhuolto.fi

Maansiirtokoneiden lisävarusteiden huolto ja korjaus

Iskuvasaroiden ja purkulaitteiden osalta korjaamo toimii Marakon Oy:n valtuutettuna kumppanina tuotteille Sandvik Mining and Construction Oy:n valmistamat Rammer-iskuvasarat, Soosan Heavy lndustries -iskuvasarat, VTN Europe SpA -purkulaitteet ja materiaalikäsittelylaitteet.

Vantaan Kone ja Laite on huoltokumppani edellä mainituille valmistajille. Pystymme siis huoltamaan kyseisten merkkien laitteet ja lisävarusteet parhaalla mahdollisella tarkkuudella. Kumppanien kautta saadaan myös alan viimeisin tieto, koulutus ja osat.

Täyden palvelun monimerkkikorjaamo Uudellamaalla 

Vantaan Kone ja Laite on monipuolinen ja ammattitaitoinen korjaamo, joka tarjoaa laajat palvelut erilaisiin tarpeisiin. Palvelemme yrittäjiä ja yksityishenkilöitä kaikissa kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin ja muihin maansiirtokoneisiin, sekä niiden lisälaitteisiin liittyvissä ongelmissa. 

Olemme monimerkkikorjaamo, joten meiltä onnistuu kaiken merkkisten laitteiden huolto ja korjaus. Korjaamo pystyy huoltamaan esimerkiksi Kubota, Volvo, Doosan, Caterpillari, Hyundai, Kobelco, Hitachi, Wacker Neuson, Yanmar, JCB, Case ja monien muiden valmistajien työkoneita. Toimitamme varaosat kaikkien valmistajien työkoneisiin. 

Korjaamo pystyy myös pesemään työkoneita, sillä meillä on nykyaikainen ja tilava pesuhalli. Koneiden puunaaminen onnistuu mukavasti lämpimissä tiloissamme myös talvella, joten tervetuloa pesulle vaikka pakkaskelillä! 

Ammattitaitoinen korjaamo Vantaalla - tutustu vklhuolto.fi
Korjaamon palvelut Vantaalla - tutustu vklhuolto.fi

Korjaamon palvelut 

  • Kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja muiden maanrakennuskoneiden korjaus ja huolto 
  • Lisälaitteiden korjaus ja huolto 
  • Hydrauliikkasylinterien ja muiden hydrauliikkakomponenttien asennus, huolto ja korjaus 
  • Varaosien ja tarvikkeiden myynti maanrakennuskoneisiin ja niiden lisälaitteisiin
  • Aarporaus ja yksittäisten tai vaikeasti saatavien osien koneistus 
  • Hitsaus ja polttoleikkaus  
  • Työkoneiden pesu 

Jos kiinnostuit korjaamon palveluista, ota yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen henkilökuntaamme! Autamme sinua mielellämme kaikissa maanrakennuskoneisiin ja työkoneisiin liittyvissä asioissa. 

Korjaamo palvelee koko Suomessa 

Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa, mutta palvelemme lisälaitekorjauksissa ja varaosissa asiakkaitamme koko Suomen alueella. Meille voi lähettää esimerkiksi kaivinkoneen lisävarusteita korjattavaksi, ja korjauksen jälkeen korjaamo lähettää osat takaisin asiakkaan haluamaan osoitteeseen.  

Tarvittaessa tulemme korjaamaan kaivinkoneen tai muun työkoneen paikan päälle. Huoltoautomme palvelee pääasiassa Uudellamaalla, mutta poikkeustapauksissa voimme ajaa myös pidemmälle. Autoistamme löytyy kaikki tarvittava perushuoltoihin ja kentällä tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. Vaikeammissa tapauksissa kone kannattaa tuoda korjaamomme toimipisteelle Mukulakujalle Tuusulaan. 

Korjaamopalvelut koko Suomeen - tutustu vklhuolto.fi
Kubota korjaamopalvelut - tutustu vklhuolto.fi

Olemme Kubotan maanrakennuskoneiden valtuutettu korjaamo 

Vantaan Kone ja Laite on Konesilta Oy:n ja Kubotan maanrakennuskoneiden virallinen huoltamo Suomessa. Korjaamme ja huollamme kaikki Kubotan maansiirtokoneet, ja meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia varaosia. Toimimme suoraan yhteistyössä Kubota maanrakennuskoneiden maahantuojan Konesilta Oy:n ja Kubota Europe:n kanssa.  

Meidän kauttamme löydät myös erilaiset lisätarvikkeet ja työvälineet Kubotaan. Yhteistyössä Kubotan maahantuojan Konesillan kanssa toimitamme asiakkaillemme muun muassa kaivinkoneen kauhat, kourat, iskuvasarat ja trukkipiikit. Jos siis tarvitset huoltoa tai osia Kubotaasi, olemme oikea korjaamo siihen! 

Ammattitaitoinen korjaamo Tuusulassa

Vantaan Kone ja Laite on kokenut korjaamo, sillä meillä ja taustavoimillamme on yli 20 vuoden kokemus maanrakennus- ja työkoneista. Monipuolisen osaamisen ja kattavan työkaluvalikoiman ansiosta vaikeammatkaan työtehtävät eivät tuota korjaamollemme vaikeuksia, oli kyseessä sitten konehuolto tai koneen korjaus. 

Ole siis yhteydessä asiantuntevaan korjaamoon, kun kaivinkone, maansiirtokone tai muu työkone tarvitsee huoltoa. Asiointi on meillä helppoa ja nopeaa, sillä kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin selvitetään, miten voimme auttaa sinua! 

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy