Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Tuusulassa

Kaivinkoneiden ja muiden työkoneiden korjaushitsaus

Ammattitaitoinen hitsaus

Vantaan Kone ja Laite on konekorjaamo, jonka palveluihin kuuluu ammattitaitoinen hitsaus. Pystymme hitsaamaan kaikkia yleisesti käytettyjä hitsattavia teräslaatuja ja alumiinia. Korjaamme ja kunnostamme kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien kauhat, kourat, iskuvasarat, paalutuslaitteiden osat ja muut työlaitteet.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus maansiirtokoneiden ja työkoneiden korjauksesta ja hitsauksesta. Pystymme tarvittaessa valmistamaan myös omia varaosia ja korjaushitsaamaan rikkoutuneita osia. Hanki siis työkoneen hitsaus kokeneelta ammattilaiselta, ja ota yhteyttä täydenpalvelun konekorjaamoon!

Työkoneiden hitsaus ja hitsattavat kohteet

Hitsaamme erilaisia työkoneiden osia ja lisälaitteita. Lisälaitteiden lisäksi pystymme korjaushitsaamaan esimerkiksi työkoneen, kaivinkoneen tai maanrakennuskoneen rakenteita. Hitsaus voi tulla joskus tarpeeseen esimerkiksi konehuollon yhteydessä.

Varastossamme on laaja valikoima kulutusteräksiä ja huulilevyä eri vahvuuksissa. Käytössämme on polttoleikkauskone ja plasmaleikkuri, sekä prässi taivutuksia varten. Hitsauksen lopputulos on siis paras mahdollinen, sillä meillä on tarvittavat työkalut ja laadukkaat materiaalit.

Ota siis yhteyttä Vantaan Koneeseen ja Laitteeseen, kun tarvitset asiantuntevaa ja laadukasta korjaushitsausta. Hitsaamme kaikki työkoneiden osat ja rakenteet.

Käyttämämme hitsausmenetelmät

Täyden palvelun konekorjaamona meiltä löytyy kaikki nykyaikaiset hitsauskoneet. MIG-hitsilaitteiden lisäksi meiltä löytyy TIG-hitsauskoneita, kaasuhitsauslaitteet ja puikkohitsauslaite. Sopiva hitausmenetelmä riippuu siitä, millaista metallia hitsaus koskee ja millaisessa paikassa korjaushitsattava kohde on.

Hitsausmenetelmät

  • MIG-hitsaus
  • MAG-hitsaus
  • TIG-hitaus
  • Kaasuhitsaus
  • Puikkohitsaus

Hitsauslaitteiden lisäksi käytössämme on polttoleikkauskone, jonka avulla voimme leikata rakenne- ja kulutusteräksiä materiaalista ja kappaleesta riippuen vahvuuksissa 3 – 100 mm. Meillä mahdolliset koneistukset ja hitsaukset onnistuvat siis näppärästi osana määräaikaista huoltoa tai konehuoltoa.

Mitä metalleja pystymme hitsaamaan?

Monipolisten hitsausmenetelmien ansiosta pystymme hitsaamaan lähes kaikkia työkoneissa esiintyviä metalleja. Meiltä onnistuu esimerkiksi ruostumattomien teräksien, kulutusteräksien ja alumiinin hitsaaminen. Vantaan Kone ja Laite pystyy siis korjaushitsaamaan vaikeitakin kohteita.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa hitsata erinomaisella laadulla, joten voit olla varma, että koneesi tulee kuntoon. Meillä on kaikki tarvittavat työkalut, joten hitsaus onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

Työkoneiden hitsaus laadukkaasti ja ammattitaidolla 

Vantaan Kone ja Laite on kokenut konekorjaamo, jolla on pitkä kokemus erilaisista maanrakennuskoneiden ja työkoneiden hitsauksesta sekä muusta korjauksesta. Korjaamme itse koneet sekä niiden lisälaitteet, kuten pulveroijat, kourat, kauhat ja iskuvasarat. 

Toimimme yhteistyössä vantaalaisen maanrakennuskoneita myyvän Konesillan kanssa. Heidän valikoimansa on laaja, sillä heiltä löydät muun muassa Kubotan, Doosanin, Kobelcon ja monien muiden valmistajien maansiirtokoneet. 

Hitsauksen lisäksi korjaamme ja huollamme maansiirtokoneet sekä muut työkoneet. Meiltä löytyy myös paljon erilaisia varaosia koneisiin ja pystymme tarvittaessa myös koneistamaan niitä itse. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset täyden palvelun konekorjaamoa! 

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy