Työkoneiden ja laitteiden korjaamo Vantaalla
Työkoneiden ja laitteiden korjaamo
Pyydä tarjous!

Konekorjaamo – paras palvelu ja laadukas konehuolto

Konekorjaamomme Tuusulassa korjaa ja huoltaa kaiken merkkiset maansiirto- ja kaivinkoneet. Meillä on laaja kokemus erilaisista koneista ja olemme toimineet alalla yli 20 vuoden ajan. Vantaan Kone ja Laite on kokenut maanrakennuskoneisiin erikoistunut konekorjaamo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Konekorjaamo huoltaa ja korjaa kaivinkoneet, maansiirtokoneet sekä muut työkoneet ja niiden lisätarvikkeet. Konehuolto, konekorjaus, hydraulisylinterin korjaus ja varaosat ovat ydinosaamisaluettamme.

Konekorjaamo sijaitsee Tuusulassa, mutta meille voi lähettää korjattavia koneita ja osia koko Suomen alueelta. Jos siis tarvitset monipuolista konekorjaamoa Uudellamaalla tai muualla Suomessa, ole yhteydessä meihin. Konehuollon ja korjausten lisäksi löydät meiltä varaosat työkoneisiin. Konekorjaamomme valmistaa osia tarvittaessa itse ja meiltä onnistuu myös hydraulisylinterin korjaus.

Ota yhteyttä, konekorjaamo auttaa sinua. Laadukas konehuolto on erikoisalaamme!

Mitä kalustoa konekorjaamo huoltaa ja korjaa? 

Konekorjaamo huoltaa ja korjaa käytännössä kaikki maanrakennuskoneet ja niiden lisäosat. Vantaan Kone ja Laite huoltaa ja korjaa kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, muut maansiirtokoneet, materiaalikäsittelykoneet ja niiden lisätarvikkeet. Koneiden ja lisälaitteiden lisäksi korjaamme kaikki hydrauliikkaan liittyvät osat, esimerkiksi hinausautoista ja trukeista. Meiltä onnistuu myös yksittäisen hydraulisylinterin korjaus. Konehuolto onnistuu meiltä siis myös yksittäiseen koneen osaan.

Kaikki lisälaitteet ovat meille tuttuja, oli kyseessä sitten kauhanpyörittäjä, purkukoura, lajittelukoura, iskuvasara tai pulveroija. Korjaamme myös kaikkien valmistajien lisälaitteet, esimerkiksi Rototilt, Engcon, ja Indexator. 

Konekorjaamo pystyy tarvittaessa hitsaamaan ja koneistamaan omia osia, joten usein harvinaisempiinkin laitteisiin saadaan tehtyä uusi osa. Meillä on myös hyvät yhteydet varaosatoimittajiin, joten korvaavia osia on helppo löytää.  

Konekorjaamo huoltaa ja korjaa 

 • Kaivinkoneet 
 • Muut maansiirtokoneet 
 • Pyöräkuormaajat 
 • Materiaalikäsittelykoneet 
 • Purkukoneet 
 • Kaivurikuormaajat 
 • Dumpperit 
 • Nosturiautojen hydrauliikka 
 • Kuorma-autojen hydrauliikka 
 • Hinausautojen hydrauliikka 
 • Trukkien hydrauliikka 
 • Kauhanpyörittäjät 
 • Purku- ja lajittelukourat 
 • Pulveroijat 
 • Iskuvasarat 
 • Hydraulisylinterin korjaus
 • Muut työkoneiden lisätarvikkeet 

Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja työkalut, joten vaikeampikin konehuolto tai muu toimenpide onnistuu. Hoidamme kaikki konehuolon toimenpiteet, oli kyseessä sitten hajonnut tai vääntynyt rungon osa, moottoriongelma, tai hydraulilaitteiston häiriö. Tällöin erilaiset korjaustoimenpiteet, kuten hydraulisylinterin korjaus, tulevat tarpeeseen. Ota siis yhteyttä asiantuntevaan konekorjaamoon, kun tarvitset apua työkoneesi kanssa! 

Hydraulisylinterin korjaus ja muu hydrauliikan huolto

Hydraulisylinterin korjaus on Vantaan Koneen ja Laitteen erikoisosaamisaluetta muun hydrauliikkahuollon lisäksi. Voimme myös koneistaa hydraulisylinterin varret ja männät, jos sopivaa osaa ei löydy. Voit siis olla varma siitä, että konekorjaamo palvelee sinua kattavasti vaikeassakin tilanteessa.

Hydraulisylinterin korjaus ja hydrauliikan huolto on usein olennainen osa konehuoltoa. Vantaan Kone ja Laite palvelee myös hydrauliletkuja ja -liittimiä tarvitsevaa asiakasta. Konekorjaamon varastosta löytyy laaja valikoima erilaisia letkuja ja liittimiä, joten hydraulisylinterin korjaus onnistuu myös silloin, kun kone tarvitsee uusia liittimiä tai letkuja sopivilla mitoilla.

Hydraulisylinterin korjaus VKL huolto
Hydraulisylinterin korjaus onnistuu meiltä kaiken kokoisille sylintereille.

Keitä konekorjaamo palvelee ja koska kannattaa varata aika konehuoltoon?

Konekorjaamo palvelee pääasiassa koneyrittäjiä, mutta myös yksityiset koneenomistajat voivat ottaa meihin yhteyttä. Konehuollon asiakkaita ovat maanrakennusyrittäjät, hinausyrittäjät, konevuokraamot, rakennusliikkeet, rakennusurakoitsiat, trukkikorjausfirmat ja monet muut. Monipuolisen asiakaskunnan ansiosta meillä on tuntemusta ja kokemusta monenlaisista laitteista. Konekorjaamo pystyy siis palvelemaan teitä, oli kyseessä sitten kaivinkone tai vaikkapa kadunlakaisukone.

Vantaan Kone ja Laite on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan, joten voit olla varma korjaamon palvelun laadusta. Meillä kaikki hoituu saman katon alla. Konekorjaamo toimii myös yhteistyössä maanrakennuskoneita myyvän Konesillan kanssa. Konesillan asiakkaat voivat siis hyödyntää osaamistamme, kun konehuolto on ajankohtainen.

Ole meihin yhteydessä, kun koneesi kaipaa korjausta, konehuoltoa tai kun hydraulisylinterin korjaus on ajankohtainen. Ammattitaitoinen konekorjaamo on sinun palveluksessasi!

VKL huolto logo

Ammattitaitoinen työkoneiden ja laitteiden korjaamo

Copyright © 2024 VKL-Huolto Oy